Focus on improvement

PROGRAMMA'S

Delta Change Management levert veranderprogramma’s op maat. Deze zijn, afhankelijk van het veranderthema en de klantvraag, zowel als onderdeel van het verandertraject als additioneel in te zetten. De programma's beslaan het hele scala aan interactieve workshops, training, coaching, monitoring van verandertrajecten en interim change management.

Delta Dynamics

Wanneer je een groep individuen bij elkaar zet, wil dat nog niet zeggen dat ze elkaar meteen begrijpen. En dat zij effectief met elkaar gaan samenwerken. Zeker niet als het om mensen met verschillende achtergronden gaat. Dat hoeft geen probleem te zijn, behalve wanneer het succes van een afdeling, een project, de bedrijfskoers of strategische keuzes van de organisatie ervan afhangt.
Lees verder >>

EXECUTIVE COACHING

Het kan voor u als directeur, ondernemer of manager heel effectief zijn om voor een afgebakende periode een externe reflector in te schakelen. Bijvoorbeeld als u voor een belangrijke keuze staat, als u uzelf verder wilt ontwikkelen of als u een strategische richting wilt uitwerken. Het Executive Coaching programma van Delta Change Management ondersteunt effectief bij het behalen van dergelijke persoonlijke en zakelijke doelen.
Lees verder >>

HUMAN FACTOR MONITORtm

Een belangrijke factor in veranderprocessen is de mens. Op technische systemen kun je berekeningen uitvoeren; de beleving en ervaringen van mensen zijn echter eigenlijk nauwelijks of niet te meten. Om toch inzicht te kunnen verkrijgen in de rol van de mens bij veranderprocessen heeft Delta Change Management de Human Factor MonitorTM ontwikkeld.

Lees verder >>