Focus on improvement

Missie

Delta Change Management wil vanuit de mensgerichte veranderfilosofie voor zijn opdrachtgevers een bron van inspiratie zijn door oprechte oplossingen aan te bieden en waarde toe te voegen aan persoonlijke en organisatorische veranderingen en ontwikkelingen om zo productief bij te dragen aan de continuïteit en vooruitgang.

Delta Change Management

Delta Change Management is ruim 15 jaar geleden opgericht om:

  • mensen in organisaties te helpen zichzelf beter te leren kennen;
  • samen met hen op creatieve en doelgerichte wijze te werken aan persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, verandering en vooruitgang;
  • samen met organisaties bouwen en bijdragen aan de ontwikkeling van de maatschappij;
  • op een vrije en zelfstandige manier uiting te geven aan mijn persoonlijke ontwikkelingsdrang.

Delta Change Management: focus op vooruitgang!

Martin Loeve

Dr. Martin Loeve (1955) begon, na een lange loopbaan in de energiesector, in 1996 als zelfstandig ondernemer. De rode draad in zijn werk als manager, trainer en coach in sport en business, is zijn interesse in wat mensen 'beweegt'.

Met zijn bureau Delta Change Management richt Martin zich op de menselijke kant van verandertrajecten. Hij is auteur van het managementboek 'De Change Maker®',een praktische gids voor het managen van persoonlijke en zakelijke veranderingen. Kenmerkend voor Martin is, dat hij zijn academische achtergrond en zijn inspirerende en creatieve werkstijl weet te combineren met een praktische en resultaatgerichte aanpak. Hij weet mensen enthousiast aan te zetten tot een optimaal resultaat.

Zelf blijft Martin ook in beweging. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling heeft hij de afgelopen jaren een internationaal parttime PhD-programma gevolgd aan de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht. In maart 2014 is hij gepromoveerd op zijn proefschrift Ander-ing On-Stage, Addressing Expatriate Loneliness. Zakelijk gezien ontwikkelt hij voor zijn bureau nieuwe internationale markten, onder meer in Zuidoost-Azië. Op sociaal maatschappelijk vlak ten slotte, is Martin actief in het project 'Lighten their Future' dat scholen voor kansarme kinderen in Kenia voorziet van zonnepanelen.