Focus on improvement

Executive Coaching

Het kan voor u als directeur, ondernemer of manager heel effectief zijn om voor een afgebakende periode een externe reflector in te schakelen. Bijvoorbeeld als u voor een belangrijke keuze staat, als u uzelf verder wilt ontwikkelen of als u een strategische richting wilt uitwerken. Het Executive Coaching programma van Delta Change Management ondersteunt effectief bij het behalen van dergelijke persoonlijke en zakelijke doelen.

Het Executive Coaching programma van Delta Change Management is meer dan alleen het uitzetten van een koers, het maken van een keuze of het uitwerken van een strategie. De jarenlange ervaring en wetenschappelijke achtergrond van Martin Loeve maakt hem bij uitstek geschikt als 'relatieve buitenstaander'. Hij zal geen roer over nemen, maar is wel in staat om uw persoonlijke en zakelijke identiteit, kwaliteiten, talenten én zwakke plekken zichtbaar te maken. Vervolgens ondersteunt hij u in de nadere ontwikkeling van uw persoonlijke, zakelijke vaardigheden en om organisatorische doelen daadwerkelijk te realiseren.

Het Executieve Coaching traject bestaat onder andere uit:

  • het identificeren van uw persoonlijke en zakelijke identiteit
  • het in kaart brengen van persoonlijke en zakelijke ambities, doelen, kwaliteiten en talenten - met oog voor het verleden, vanuit het heden en vooral gericht op de toekomst
  • het uitzetten van een effectieve koers om persoonlijke en zakelijke (organisatorische) doelen ook daadwerkelijk te bereiken.

<< TERUG