altijd een
toegevoegde
waarde voor
uw evenement..!

MARTIN LOEVE IS DR. MARTIN

Gastspreker, dagvoorzitter of workshopleider nodig?

Dr. Martin is in te huren als gastspreker op evenementen: (mini) congressen, symposia en beurzen. Onderwerpen daarbij zijn onder andere: persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, cultuur- en gedragsverandering: mindset change, zelfbewustzijn: identiteit en betekenisgeving, pro-actieve marktbewerking en sociaal ondernemen. Daarnaast geeft hij als dagvoorzitter en workshopleider professioneel leiding aan bijeenkomsten en workshops. Met zijn enthousiaste, energieke en creatieve werkstijl weet Dr. Martin mensen richting te geven, te inspireren en te motiveren, en met zijn wetenschappelijke achtergrond, zo nodig, ook kritisch te reflecteren.

Ondernemers komen met innovatieve idee├źn

Creatieve workshops sociaal ondernemen bij De Zuidhoek

De Zuidhoek wil eilandbreed invulling geven aan sociaal ondernemerschap op Schouwen-Duiveland door (nieuw) perspectief te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en heeft Dr. Martin gevraagd daarvoor een aantal workshops te leiden.

Invloed van de Human Factor op preventie

Inspirerende lezing bij NVDO

De Nederlandse Vereniging voor Duurzaam Onderhoud NVDO besteedt veel aandacht aan preventie. Dr. Martin is verschillende keren door de NVDO gevraagd om aan de hand van interessante voorbeelden te vertellen over hoe je mensen kunt mee krijgen en hoe je het gedrag kan aanpassen, zodat een hele organisatie een zelfde mindset heeft wat essentieel is voor het succes van Risicomanagement.

Professionaliseren ABHB: gediplomeerd en betrokken

Sturing geven aan bijeenkomsten bij ABHB

De Algemene Belangenvereniging voor het Hondentoiletteer Bedrijf ABHB heeft de ambitie om verder te professionaliseren. Om haar leden meer te betrekken bij het ABHB Beleidsplan en de operationalisering daarvan is Dr. Martin gevraagd een aantal bijeenkomsten te leiden.